2015-06-02 22:31

2015-06-03 07:22

Tobias Larsson klar för spel i KIB

INNEBANDY: Ny förstärkning redo att bidra till Karlskogas satsning mot övre halvan i Värmlandstvåan

Tobias Larsson pendlade från Norge och spelade matcher med Karlskoga IB redan förra säsongen. Nu ser den defensive kuggen fram mot en helhjärtad satsning kommande vinter.
– Det ska bli spännande. Sen får vi se hur säsongen bär i väg, säger Tobias Larsson.

Som tidningen tidigare skrivit är meriterade fotbolls- och innebandyspelaren Tobias Larsson tillbaka i närområdet efter att ha spenderat en handfull månader i norska Larvik.

I söndags gjorde Degerforsaren klart med innebandyklubb inför den kommande säsongen. Larsson vill bidra med sitt yttersta för att hjälpa KIB att uppfylla sin ambition om en slutplacering på övre halvan i division 2.

– De senaste två säsongerna har jag bara åkt och spelat matcher med laget, vilket inte är optimalt. Det ska bli kul att träna ordentligt den här säsongen, säger Larsson som skrev på kontraktet i söndags.

– Jag vet inte vad jag ska ha för förväntningar på mig själv, men jag vill väl bidra till att vi blir bättre. Det känns som vi har fler som bidrar den här säsongen. Vi har många poängstarka backar och jag tar gärna en roll som en mer defensiv back, fortsätter den löpstarke 27-åringen som även är användbar som center.

Vad tror du om lagets säsong?

– Jag vet faktiskt inte. Vi har bättre lag än på jäkligt länge, men samtidigt åkte Sjöstad och Åmål ner och det är inte bara att slå dom. Det är en bra serie och jag hoppas väl att vi ska vara med däruppe, men det ska ju klaffa också.

Larsson skadade knäet under en träning med norska division 2-fotbollsklubben Fram Larvik, men känner sig bättre och bättre.

– Jag har varit ute och sprungit i Råbäck två dagar i rad, i dag (i måndags) körde jag lite hårdare. Vi får se hur knäet reagerar i morgon, Larsson som även är aktuell för fotbollsspel i KB Karlskoga där han under många säsonger varit en tongivande mittfältare.

Som tidningen tidigare skrivit är meriterade fotbolls- och innebandyspelaren Tobias Larsson tillbaka i närområdet efter att ha spenderat en handfull månader i norska Larvik.

I söndags gjorde Degerforsaren klart med innebandyklubb inför den kommande säsongen. Larsson vill bidra med sitt yttersta för att hjälpa KIB att uppfylla sin ambition om en slutplacering på övre halvan i division 2.

– De senaste två säsongerna har jag bara åkt och spelat matcher med laget, vilket inte är optimalt. Det ska bli kul att träna ordentligt den här säsongen, säger Larsson som skrev på kontraktet i söndags.

– Jag vet inte vad jag ska ha för förväntningar på mig själv, men jag vill väl bidra till att vi blir bättre. Det känns som vi har fler som bidrar den här säsongen. Vi har många poängstarka backar och jag tar gärna en roll som en mer defensiv back, fortsätter den löpstarke 27-åringen som även är användbar som center.

Vad tror du om lagets säsong?

– Jag vet faktiskt inte. Vi har bättre lag än på jäkligt länge, men samtidigt åkte Sjöstad och Åmål ner och det är inte bara att slå dom. Det är en bra serie och jag hoppas väl att vi ska vara med däruppe, men det ska ju klaffa också.

Larsson skadade knäet under en träning med norska division 2-fotbollsklubben Fram Larvik, men känner sig bättre och bättre.

– Jag har varit ute och sprungit i Råbäck två dagar i rad, i dag (i måndags) körde jag lite hårdare. Vi får se hur knäet reagerar i morgon, Larsson som även är aktuell för fotbollsspel i KB Karlskoga där han under många säsonger varit en tongivande mittfältare.