2015-05-25 20:02

2015-05-25 20:02

IBK jagar sin första seger

FOTBOLL: division 4: Inför Kil–Immetorp, tisdag

I lördags tog Immetorps BK sin första poäng i samband med återkomsten till division 4. På tisdagskvällen är siktet inställt på första segern när det är dags för jumbofinal borta mot Kil.

Med många unga spelare i laget har Immetorp allt mer börjat kunna mäta sig med motståndarna i serien.

– Jag tror att det kommer att betyda jättemycket att vi i senaste omgången spelade 0–0 borta mot Hertzöga och fick ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger tränaren Leif Gustavsson i samband med måndagskvällens finslipande träning inför mötet med Kil.

Hans lag har en poäng medan Kil har tre.

– Kil har blandat och gett spelmässigt så här långt, säger Gustavsson.

Skakade Strömtorp

Exempelvis skakade Kil topplaget Strömtorp borta. Vid ställningen 2–2 var Kil närmast ett ledningsmål men i stället var det Strömtorp som avgjorde.

– Vi har goda förhoppningar att ta vår första seger nu och lämna över sistaplatsen till Kil, kommenterar IBK-tränaren.

Mattias Sjöberg ersätter Fredrik Gunnarsson som målvakt i tisdagens kamp. Mittfältaren Fredrik Zetterberg Eriksson, som missade lördagsmatchen då han i stället sprang Göteborgsvarvet, ersätter Martin Abou El Naga (avstängd).

Laguppställningen

Preliminärt formerar IBK-tränaren Leif Gustavsson sina styrkor så här – målvakt: Mattias Sjöberg. Backar: Oskar Varg, Marcus Olsson, Linus Gustavsson, Timmy Lund. Mittfältare: Robin Frisell, Anthon Åkerberg, Fredrik Zetterberg Eriksson, Ousmane Konate, Jonathan Söderholm. Forward: Jasmin Omerovic.

Ersättare: Robin Månsson, Oskar Hjort, Magnus Andersson, Mikael Broms.

Med många unga spelare i laget har Immetorp allt mer börjat kunna mäta sig med motståndarna i serien.

– Jag tror att det kommer att betyda jättemycket att vi i senaste omgången spelade 0–0 borta mot Hertzöga och fick ett kvitto på att vi är på rätt väg, säger tränaren Leif Gustavsson i samband med måndagskvällens finslipande träning inför mötet med Kil.

Hans lag har en poäng medan Kil har tre.

– Kil har blandat och gett spelmässigt så här långt, säger Gustavsson.

Skakade Strömtorp

Exempelvis skakade Kil topplaget Strömtorp borta. Vid ställningen 2–2 var Kil närmast ett ledningsmål men i stället var det Strömtorp som avgjorde.

– Vi har goda förhoppningar att ta vår första seger nu och lämna över sistaplatsen till Kil, kommenterar IBK-tränaren.

Mattias Sjöberg ersätter Fredrik Gunnarsson som målvakt i tisdagens kamp. Mittfältaren Fredrik Zetterberg Eriksson, som missade lördagsmatchen då han i stället sprang Göteborgsvarvet, ersätter Martin Abou El Naga (avstängd).

Laguppställningen

Preliminärt formerar IBK-tränaren Leif Gustavsson sina styrkor så här – målvakt: Mattias Sjöberg. Backar: Oskar Varg, Marcus Olsson, Linus Gustavsson, Timmy Lund. Mittfältare: Robin Frisell, Anthon Åkerberg, Fredrik Zetterberg Eriksson, Ousmane Konate, Jonathan Söderholm. Forward: Jasmin Omerovic.

Ersättare: Robin Månsson, Oskar Hjort, Magnus Andersson, Mikael Broms.