2015-05-22 15:34

2015-05-22 15:34

Viktigt bottenmöte för IBK

FOTBOLL: division 4: Inför Hertzöga–Immetorp, lördag

Immetorp har sex raka förluster i division 4-fotbollen men hoppas ta sina första poäng på lördagen när laget spelar borta mot Hertzöga.

Hertzöga kvalade i höstas till division 3 men har tappat flera viktiga spelare. Skårelaget har bara fyra poäng efter sex matcher.

– Vi får in Stefan Olsson, som saknades på grund av jobb senast, och Timmy Lund, åter efter sjukdom, jämfört med senaste matchen. Däremot saknas Fredrik Zetterberg Eriksson, som springer Göteborgsvarvet, meddelar Immetorps tränare Leif Gustavsson.

– Vi har fortsatt bra stämning och många spelare på träningarna så snart, gärna redan nu, kommer första segern, tillägger han.

IBK:s lag – målvakt: Fredrik Gunnarsson. Backar: Stefan Olsson, Marcus Olsson, Linus Gustavsson, Timmy Lund. Mittfältare: Jonathan Söderholm, Anthon Åkerberg, Ousmane Konate, Martin Abou El Naga, Robin Frisell. Forward: Jasmin Omerovic. Ersättare: Magnus Andersson, Oskar Varg, Oskar Hjort, Mikael Broms och Robin Månsson.

Hertzöga kvalade i höstas till division 3 men har tappat flera viktiga spelare. Skårelaget har bara fyra poäng efter sex matcher.

– Vi får in Stefan Olsson, som saknades på grund av jobb senast, och Timmy Lund, åter efter sjukdom, jämfört med senaste matchen. Däremot saknas Fredrik Zetterberg Eriksson, som springer Göteborgsvarvet, meddelar Immetorps tränare Leif Gustavsson.

– Vi har fortsatt bra stämning och många spelare på träningarna så snart, gärna redan nu, kommer första segern, tillägger han.

IBK:s lag – målvakt: Fredrik Gunnarsson. Backar: Stefan Olsson, Marcus Olsson, Linus Gustavsson, Timmy Lund. Mittfältare: Jonathan Söderholm, Anthon Åkerberg, Ousmane Konate, Martin Abou El Naga, Robin Frisell. Forward: Jasmin Omerovic. Ersättare: Magnus Andersson, Oskar Varg, Oskar Hjort, Mikael Broms och Robin Månsson.