2015-05-22 15:11

2015-05-22 15:11

Toppmöte för Strömtorp

FOTBOLL: division 4: Inför Strömtorp–Arvika, lördag

Strömtorps IK spelar på lördagseftermiddagen ett toppmöte i division 4-fotbollen hemma mot Arvika.

SIK har inlett med fem segrar och en oavgjord match. Även Arvika har inlett starkt – med fem vinster och en förlust.

Strömtorp visade att formen är fortsatt bra genom att i tisdags bortabesegra Munkfors med 3–0 efter att ha övertygat i första halvlek.

– Nu får vi tillbaka Alexander Hjärpe och Björn Lönnberg. Även Tobias Larsson är på gång åter efter skada men spelar inte nu, säger tränaren Petter Toivonen som tillsammans med kollegan Niclas Mendritzki har angenäma problem.

Konkurrensen om platserna i truppen blir ännu hårdare med Hjärpe och Lönnberg i bilden också.

SIK:s trupp: Johan Martini, Linus Gullberg, Jonatan Andersson, Mikael Johansson, Alexander Hjärpe, Andreas Gunnarsson, Linus Mälman, Lars Williamsson, Daniel de Bruin, Kim Milsem, Oliver Ottosson, Björn Lönnberg, Jimmy Andersson, August Pedersen, Eric Karlsson och Henrik Andersén.

SIK har inlett med fem segrar och en oavgjord match. Även Arvika har inlett starkt – med fem vinster och en förlust.

Strömtorp visade att formen är fortsatt bra genom att i tisdags bortabesegra Munkfors med 3–0 efter att ha övertygat i första halvlek.

– Nu får vi tillbaka Alexander Hjärpe och Björn Lönnberg. Även Tobias Larsson är på gång åter efter skada men spelar inte nu, säger tränaren Petter Toivonen som tillsammans med kollegan Niclas Mendritzki har angenäma problem.

Konkurrensen om platserna i truppen blir ännu hårdare med Hjärpe och Lönnberg i bilden också.

SIK:s trupp: Johan Martini, Linus Gullberg, Jonatan Andersson, Mikael Johansson, Alexander Hjärpe, Andreas Gunnarsson, Linus Mälman, Lars Williamsson, Daniel de Bruin, Kim Milsem, Oliver Ottosson, Björn Lönnberg, Jimmy Andersson, August Pedersen, Eric Karlsson och Henrik Andersén.