2015-05-15 19:22

2015-05-15 19:22

Hyseni väntar på genombrottet i Degerforströjan

FOTBOLL: superettan: Inför Ljungskile–Degerfors

Fuad Hyseni väntas göra sin tredje raka start i morgondagens bortamatch. Men trots ökad speltid är den offensive yttern långt från nöjd med spelet han har visat upp.
– Jag hoppas formen slår in snart så jag kan få visa vem jag egentligen är, säger 26-åringen.

Kosovofödde Hyseni kom till Gullspång som femåring och fann fotbollen där innan familjen slutade till Göteborg. Här berättar Hyseni om hur det är att vara tillbaka i Gullspångstrakten, vad första superettanmålet för Degerfors skulle betyda och hur han ser på morgondagens match.

Kosovofödde Hyseni kom till Gullspång som femåring och fann fotbollen där innan familjen slutade till Göteborg. Här berättar Hyseni om hur det är att vara tillbaka i Gullspångstrakten, vad första superettanmålet för Degerfors skulle betyda och hur han ser på morgondagens match.