2015-05-07 15:39

2015-05-07 15:39

Utespelare blir målvakt i IBK

FOTBOLL: division 4: Inför Torsby–Immetorp, fredag

Immetorps BK får ställa upp med en utespelare i målet när laget på fredagskvällen spelar borta i division 4-fotbollen mot Torsby.

Patrik Gunnarsson har förflutet som målvakt men är numera utespelare, egentligen. Då Mattias Sjöberg och Johan Karlsson är skadade får Gunnarsson ansvaret mellan stolparna.

– Det är dags för oss att ta poäng nu, säger tränaren Leif Gustavsson efter tre raka förluster för nykomlingen Immetorp som har många nya spelare i laget jämfört med hur det såg ut när det blev avancemang i höstas.

Efter en positiv insats i premiären hemma mot Arvika, som vann med 2–1, har Immetorp åkt på två tunga förluster: 0–6 mot Töcksfors och 0–5 mot Sifhälla.

Torsby har tagit tre poäng på de första tre omgångarna. Först 2–3 hemma mot Töcksfors, därefter stryk med 0–3 i Säffle mot Sifhälla och senast vinst med 1–0 mot Munkfors – som tillsammans med Immetorp är enda nollpoängaren i serien. Det var just Munkfors som utmanade IBK om seriesegern i östra femman förra säsongen.

Bland utespelarna i Immetorps lag saknas nu Simon Augustsson och Oskar Varg på grund av skador.

Martin Abou El Naga är åter efter avstängning, Marcus Olsson efter skada.

IBK:s startelva

Immetorps startelva mot Torsby – målvakt: Patrik Gunnarsson. Backar: Timmy Lund, Linus Gustavsson, Amer Gacanovic, Timmy Lund. Centrala mittfältare: Martin Abou El Naga, Anthon Åkerberg – Fredrik Zetterberg Eriksson. Yttrar: Robin Frisell, Jonathan Söderholm. Forward: Stefan Olsson.

Ersättare: Osmane Kunate, Mikael Broms, Robin Brunzell, Magnus Andersson och Jasmin Omerovic.

Patrik Gunnarsson har förflutet som målvakt men är numera utespelare, egentligen. Då Mattias Sjöberg och Johan Karlsson är skadade får Gunnarsson ansvaret mellan stolparna.

– Det är dags för oss att ta poäng nu, säger tränaren Leif Gustavsson efter tre raka förluster för nykomlingen Immetorp som har många nya spelare i laget jämfört med hur det såg ut när det blev avancemang i höstas.

Efter en positiv insats i premiären hemma mot Arvika, som vann med 2–1, har Immetorp åkt på två tunga förluster: 0–6 mot Töcksfors och 0–5 mot Sifhälla.

Torsby har tagit tre poäng på de första tre omgångarna. Först 2–3 hemma mot Töcksfors, därefter stryk med 0–3 i Säffle mot Sifhälla och senast vinst med 1–0 mot Munkfors – som tillsammans med Immetorp är enda nollpoängaren i serien. Det var just Munkfors som utmanade IBK om seriesegern i östra femman förra säsongen.

Bland utespelarna i Immetorps lag saknas nu Simon Augustsson och Oskar Varg på grund av skador.

Martin Abou El Naga är åter efter avstängning, Marcus Olsson efter skada.

IBK:s startelva

Immetorps startelva mot Torsby – målvakt: Patrik Gunnarsson. Backar: Timmy Lund, Linus Gustavsson, Amer Gacanovic, Timmy Lund. Centrala mittfältare: Martin Abou El Naga, Anthon Åkerberg – Fredrik Zetterberg Eriksson. Yttrar: Robin Frisell, Jonathan Söderholm. Forward: Stefan Olsson.

Ersättare: Osmane Kunate, Mikael Broms, Robin Brunzell, Magnus Andersson och Jasmin Omerovic.