2015-05-06 17:14

2015-05-06 17:14

Stefan tillbaka efter drygt ett år

FOTBOLL: Comeback efter långt skadeuppehåll

Tidigare Degerfors IF-spelaren Stefan Larsson är tillbaka på fotbollsplanen efter drygt ett års frånvaro på grund av skada.

Han spelade en halvlek när Kalmar FF vann U21-matchen mot Elfsborg med 2–1 i tisdags kväll.

– Det kändes helt okej, jag kände inte av hälen någonting. Sedan var det kanske inte något riktigt organiserat spel från något av lagen och en position som är lite ovan, men det kändes bra, säger Storforskillen Stefan Larsson till tidningen Barometern.

Han spelade vänsterytter i samband med sin återkomst.

– Konditionen kan väl alltid bli bättre, jag var lite nervös över att jag skulle klara 45 minuter men det gick bra. Sedan tror jag att tajmingen finns där om man får spela på en mer van position. Nu blev det att man var lite för tidig in i vissa situationer och för sen in i andra, säger Larsson.

Nu väntar ytterligare några veckors träning innan Larsson på allvar kan vara med och bidra i Kalmar FF:s allsvenska lag. Och då på sin ”riktiga” position längre bak på vänsterkanten.

Han spelade en halvlek när Kalmar FF vann U21-matchen mot Elfsborg med 2–1 i tisdags kväll.

– Det kändes helt okej, jag kände inte av hälen någonting. Sedan var det kanske inte något riktigt organiserat spel från något av lagen och en position som är lite ovan, men det kändes bra, säger Storforskillen Stefan Larsson till tidningen Barometern.

Han spelade vänsterytter i samband med sin återkomst.

– Konditionen kan väl alltid bli bättre, jag var lite nervös över att jag skulle klara 45 minuter men det gick bra. Sedan tror jag att tajmingen finns där om man får spela på en mer van position. Nu blev det att man var lite för tidig in i vissa situationer och för sen in i andra, säger Larsson.

Nu väntar ytterligare några veckors träning innan Larsson på allvar kan vara med och bidra i Kalmar FF:s allsvenska lag. Och då på sin ”riktiga” position längre bak på vänsterkanten.