2015-04-20 14:59

2015-04-21 17:54

Strålande insatser av Karlskoga

JUDO: Pokaljakten 3

I helgen var det dags för Pokaljakten 3 och tävlingen arrangerades av Grums judoklubb.

Karlskogas unga judokas gjorde strålande insatser under tävlingsdagen.

Det deltog 130 ungdomar från 12 klubbar i Värmland/Örebro judoförbunds distrikt. Följande klubbar deltog: Arvika, Bergsäng, Frövi, Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Molkom, Storfors och Örebro.

Innan tävlingarna startade var det pokalutdelning och det delades ut 28 pokaler. Tre stycken från Karlskoga fick en pokal och det var Elias och Samuel Hellqvist som fick varsin 200-poängspokal och Kajsa Agerhem som fick en 300-poängspokal.

Karlskogas judokas Gabriel Puaschitz och Barnabas Gèczi tog varsin seger. Andraplatser blev det för Kajsa Agerhem, Samuel Hellqvist och Valentin Weiner. Kevin Tang, Aiki och Alix Leppänen, Elias Hellqvist samt Nandor Norvat nådde alla varsin tredjeplats.

Karlskogas ungdomar gjorde en mycket bra tävling. De gick in med en kämpaglöd för att vinna sina matcher och gjorde det bra.

Karlskogas judokas har utvecklats väldigt mycket i år och det ser riktigt lovande ut för framtiden.

Nästa pokaljakt arrangeras av Storfors i slutet av september.

Det deltog 130 ungdomar från 12 klubbar i Värmland/Örebro judoförbunds distrikt. Följande klubbar deltog: Arvika, Bergsäng, Frövi, Forshaga, Grums, Hammarö, Karlstad, Karlskoga, Kristinehamn, Molkom, Storfors och Örebro.

Innan tävlingarna startade var det pokalutdelning och det delades ut 28 pokaler. Tre stycken från Karlskoga fick en pokal och det var Elias och Samuel Hellqvist som fick varsin 200-poängspokal och Kajsa Agerhem som fick en 300-poängspokal.

Karlskogas judokas Gabriel Puaschitz och Barnabas Gèczi tog varsin seger. Andraplatser blev det för Kajsa Agerhem, Samuel Hellqvist och Valentin Weiner. Kevin Tang, Aiki och Alix Leppänen, Elias Hellqvist samt Nandor Norvat nådde alla varsin tredjeplats.

Karlskogas ungdomar gjorde en mycket bra tävling. De gick in med en kämpaglöd för att vinna sina matcher och gjorde det bra.

Karlskogas judokas har utvecklats väldigt mycket i år och det ser riktigt lovande ut för framtiden.

Nästa pokaljakt arrangeras av Storfors i slutet av september.