2015-04-17 17:58

2015-04-17 17:58

Så ställer SIK upp i premiären

FOTBOLL: division 4: Inför Forshaga–Strömtorp, söndag

På söndag är det premiärdags i division 4-fotbollen för Strömtorps IK.
– Vi saknar spelare på grund av skador och avstängningar men kommer till premiären med en riktigt intressant startelva, säger Petter Toivonen.

Han tränar laget tillsammans med Niclas Mendritzki. Båda ser fram emot en säsong där SIK har målet att förbättra fjolårets sjundeplacering – som laget till slut kunde nå efter en blytung start under våren. Förra året kom söndagens motståndare Forshaga placeringen före Strömtorp.

– Forshaga är ett tungt och fysiskt starkt lag, säger Toivonen inför den här bortamatchen.

Två avstängda

SIK dras med flera skador och några i laget behöver fler träningspass i benen för att vara i toppform.

Att Degerforslaget kan bli bättre och bättre under säsongen understryks av att man i de tre första matcherna får klara sig utan två viktiga defensiva pjäser. Både Andreas Gunnarsson och Mikael Johansson är avstängda i de inledande tre omgångarna på grund av utvisningar.

Premiärlaget

Preliminär laguppställning i premiären – målvakt: Johan Martini. Backar: Jonatan Andersson, Alexander Hjärpe, Linus Mälman, Daniel de Bruin. Yttermittfältare: Eric Karlsson, Oliver Ottosson. Centrala mittfältare: Björn Lönnberg, Jimmy Andersson – Tobias Larsson. Forward: Henrik Andersén.

Ersättare: Linus Gullberg, Oliver Malinen, Johannes Ishak och Lars Williamsson.

Ytterligare en ”bänkspelare” ska tas ut inför matchen men vem det blir kunde inte SIK-tränarna ge besked om på fredagskvällen.

Han tränar laget tillsammans med Niclas Mendritzki. Båda ser fram emot en säsong där SIK har målet att förbättra fjolårets sjundeplacering – som laget till slut kunde nå efter en blytung start under våren. Förra året kom söndagens motståndare Forshaga placeringen före Strömtorp.

– Forshaga är ett tungt och fysiskt starkt lag, säger Toivonen inför den här bortamatchen.

Två avstängda

SIK dras med flera skador och några i laget behöver fler träningspass i benen för att vara i toppform.

Att Degerforslaget kan bli bättre och bättre under säsongen understryks av att man i de tre första matcherna får klara sig utan två viktiga defensiva pjäser. Både Andreas Gunnarsson och Mikael Johansson är avstängda i de inledande tre omgångarna på grund av utvisningar.

Premiärlaget

Preliminär laguppställning i premiären – målvakt: Johan Martini. Backar: Jonatan Andersson, Alexander Hjärpe, Linus Mälman, Daniel de Bruin. Yttermittfältare: Eric Karlsson, Oliver Ottosson. Centrala mittfältare: Björn Lönnberg, Jimmy Andersson – Tobias Larsson. Forward: Henrik Andersén.

Ersättare: Linus Gullberg, Oliver Malinen, Johannes Ishak och Lars Williamsson.

Ytterligare en ”bänkspelare” ska tas ut inför matchen men vem det blir kunde inte SIK-tränarna ge besked om på fredagskvällen.