2015-03-27 17:58

2015-03-27 17:58

RIK vill visa fart och fläkt

FOTBOLL: Inför Rävåsen–Kumla

Laget har två bra träningsveckor bakom sig och skadeläget ser allt ljusare ut. Nu hoppas Rävåsen på ett bra besked mot division 2-laget Kumla i dag.
– Jag hoppas vi är pigga och kan hålla ett bra tempo i matchen, säger tränaren Stefan Pukari.

Division 1-nykomlingen Rävåsen har varit spellediga sedan 1–2-förlusten mot Rynninge den 15 mars. Laget har i stället fokuserat på två veckor med mycket träning, vilket tränaren Stefan Pukari tycker har slagit väldigt väl ut.

– Det har sett riktigt bra ut med full fart, det har varit en fröjd att kolla på, säger Pukari.

Träningsmässigt har man bytt fokus från styrka till snabbhet och det tidigare prekära skade- och sjukdomsläget har lättat avsevärt. Kombinationen gör att Pukari hoppas på bra fart i Rävåsens spel i dagens match mot division 2-laget Kumla.

– Jag förväntar mig mycket fart och fläkt. Jag hoppas vi är pigga och kan hålla ett bra tempo. Som vanligt har vi gnuggat passningsspel under de senaste veckorna, jag hoppas att vi kan hålla ett högt passningstempo. Det har varit väldigt bra tempo på träningarna och jag hoppas vi kan se en liten utveckling på match nu också, säger Pukari vars lag under påskhelgen även förstärks av amerikanskorna Anna Evans och Kelsey Hodges

– Det ska bli väldigt spännande att se dom, fortsätter RIK-tränaren.

Rävåsen saknar bara backen Josefine Ågren, som har fortsatta problem med ett lår.

Truppen ser ut så här i sin helhet: Julia Lindén (målvakt, står en halvlek), Alexandra Blom (målvakt, står en halvlek), Amandha Sjöberg, Rebecka Kristensen, Hanna Reinholdsson, Cathrine Hekkala, Jenny Tropp, Jessica Karlsson, Malin Hagvall, Viktoria Ström, Rebecca Stålhammar, Caroline Karlsson, Liza Bruze, Rebecka Westlund, Sofia Takamäki, Julia Johansson.

Division 1-nykomlingen Rävåsen har varit spellediga sedan 1–2-förlusten mot Rynninge den 15 mars. Laget har i stället fokuserat på två veckor med mycket träning, vilket tränaren Stefan Pukari tycker har slagit väldigt väl ut.

– Det har sett riktigt bra ut med full fart, det har varit en fröjd att kolla på, säger Pukari.

Träningsmässigt har man bytt fokus från styrka till snabbhet och det tidigare prekära skade- och sjukdomsläget har lättat avsevärt. Kombinationen gör att Pukari hoppas på bra fart i Rävåsens spel i dagens match mot division 2-laget Kumla.

– Jag förväntar mig mycket fart och fläkt. Jag hoppas vi är pigga och kan hålla ett bra tempo. Som vanligt har vi gnuggat passningsspel under de senaste veckorna, jag hoppas att vi kan hålla ett högt passningstempo. Det har varit väldigt bra tempo på träningarna och jag hoppas vi kan se en liten utveckling på match nu också, säger Pukari vars lag under påskhelgen även förstärks av amerikanskorna Anna Evans och Kelsey Hodges

– Det ska bli väldigt spännande att se dom, fortsätter RIK-tränaren.

Rävåsen saknar bara backen Josefine Ågren, som har fortsatta problem med ett lår.

Truppen ser ut så här i sin helhet: Julia Lindén (målvakt, står en halvlek), Alexandra Blom (målvakt, står en halvlek), Amandha Sjöberg, Rebecka Kristensen, Hanna Reinholdsson, Cathrine Hekkala, Jenny Tropp, Jessica Karlsson, Malin Hagvall, Viktoria Ström, Rebecca Stålhammar, Caroline Karlsson, Liza Bruze, Rebecka Westlund, Sofia Takamäki, Julia Johansson.