2015-03-13 17:25

2015-03-13 17:25

Bortamatch för RIK

FOTBOLL: Rävåsen ställs mot Rynninge

På söndag väntar ny träningsmatch för Rävåsens IK som nu spelar borta mot Rynninge IK.
RIK-damerna har haft en bra vecka och är rejält laddade inför mötet.

Rävåsens IK tog förra helgen en mycket stark 2–0-seger borta mot Mariestad som är en blivande seriekonkurrent i damernas division 1.

– Vi tar med oss mycket från den matchen. Det var många bitar som föll på plats, framför allt passningsspelet som var riktigt bra, och vi tar även med oss inställningen, säger Rävåsens tränare Stefan Pukari.

När Rävåsen gästar Rynninge på söndag är det med ett fortsatt sjukdomsdrabbat lag, men med en bra känsla.

– Det har varit en behaglig vecka efter en så bra prestation senast. Vi har finslipat på detaljer och tränat mycket avslut. Senast hade vi många målchanser, men gjorde bara två mål på dem. Nu mot Rynninge ska vi vara lite hetare och rejälare när vi har målchanser, säger Stefan Pukari.

Rävåsens IK tog förra helgen en mycket stark 2–0-seger borta mot Mariestad som är en blivande seriekonkurrent i damernas division 1.

– Vi tar med oss mycket från den matchen. Det var många bitar som föll på plats, framför allt passningsspelet som var riktigt bra, och vi tar även med oss inställningen, säger Rävåsens tränare Stefan Pukari.

När Rävåsen gästar Rynninge på söndag är det med ett fortsatt sjukdomsdrabbat lag, men med en bra känsla.

– Det har varit en behaglig vecka efter en så bra prestation senast. Vi har finslipat på detaljer och tränat mycket avslut. Senast hade vi många målchanser, men gjorde bara två mål på dem. Nu mot Rynninge ska vi vara lite hetare och rejälare när vi har målchanser, säger Stefan Pukari.