2015-02-27 19:22

2015-02-27 19:22

KB Karlskoga tar sig an Ölme

FOTBOLL: Träningsmatch mot seriekonkurrenten

KB Karlskoga spelar på lördagen träningsmatch mot seriekonkurrenten IFK Ölme.
I KB finns då nyförvärvet Dennis Karbin med, som kommer från just Ölme, samt provspelaren William Lundgren-Fetah.

KB Karlskoga gästas av Ölme under lördagen hemma på Kemab arena. Det blir den fjärde träningsmatchen för KB så här långt på försäsongen. Provspelaren William Lundgren-Fetah är fostrad i ÖSK och har spelat i Örebro Syrianska samt Västerås-laget Juventus IF.

– Vi vill se honom i matchning och tanken är att ge honom 45 minuter, säger KB-tränaren Fredric Zetterström.

Även Dennis Karbin kommer att vara med i mötet.

– Jag är jätteglad för det nyförvärvet. Han är en av Ölmes främsta poängplockare och en spelare som håller hög klass. Han är kreativ och spelar med ett stort lugn och kommer att bli ett jättebra tillskott, säger Zetterström.

KB ser nu fram emot att få en bra värdemätare i Ölme.

– Det har sett bra ut på träningar och nu vill vi se hur vi kan knyta ihop vårt spel mot en seriekonkurrent. Vi är inne i en av våra tyngsta träningsperioder och en större träningsmängd sätter sina spår med lite småskador i form av förslitningsskador. Men vi tar det försiktigt med småskadorna och kommer snart också att lätta upp träningen lite.

KB:s trupp: Joacim Fromholdt, Petter Hedström, Tobias Gunnarsson, Håkan Berg, Armin Mustafic, Dennis Karbin, Ludvig Hallström, Fredrik Ahlman Berger, Max Selmer, Tom Selmer, William Lundgren-Fetah, Mattias Persson, Robert Fällman, Joakim Rydh, Marcus Nilsson och Kim Selmer.

KB Karlskoga gästas av Ölme under lördagen hemma på Kemab arena. Det blir den fjärde träningsmatchen för KB så här långt på försäsongen. Provspelaren William Lundgren-Fetah är fostrad i ÖSK och har spelat i Örebro Syrianska samt Västerås-laget Juventus IF.

– Vi vill se honom i matchning och tanken är att ge honom 45 minuter, säger KB-tränaren Fredric Zetterström.

Även Dennis Karbin kommer att vara med i mötet.

– Jag är jätteglad för det nyförvärvet. Han är en av Ölmes främsta poängplockare och en spelare som håller hög klass. Han är kreativ och spelar med ett stort lugn och kommer att bli ett jättebra tillskott, säger Zetterström.

KB ser nu fram emot att få en bra värdemätare i Ölme.

– Det har sett bra ut på träningar och nu vill vi se hur vi kan knyta ihop vårt spel mot en seriekonkurrent. Vi är inne i en av våra tyngsta träningsperioder och en större träningsmängd sätter sina spår med lite småskador i form av förslitningsskador. Men vi tar det försiktigt med småskadorna och kommer snart också att lätta upp träningen lite.

KB:s trupp: Joacim Fromholdt, Petter Hedström, Tobias Gunnarsson, Håkan Berg, Armin Mustafic, Dennis Karbin, Ludvig Hallström, Fredrik Ahlman Berger, Max Selmer, Tom Selmer, William Lundgren-Fetah, Mattias Persson, Robert Fällman, Joakim Rydh, Marcus Nilsson och Kim Selmer.