2015-02-26 20:27

2015-02-26 20:27

Starkt nyförvärv klart på torsdagskvällen

FOTBOLL

Dennis Karbin förstärker KB KB Karlskoga fick på torsdagskvällen klart med nyförvärvet Dennis Karbin som kommer från seriekonkurrenten IFK Ölme.

Det rör sig om en offensiv kraft som varit en ledande spelare i Ölme.

- Vi har skrivit ett avtal på två år med ett optionsår, berättar KB:s sportchef Thomas "Bovall" Karlsson. Karbin sökte sig själv till KB:s division 3-lag för några veckor sedan. De båda lagen möts på lördag i en träningsmatch i Karlskoga. Karbin är då tillgänglig för spel.

Det rör sig om en offensiv kraft som varit en ledande spelare i Ölme.

- Vi har skrivit ett avtal på två år med ett optionsår, berättar KB:s sportchef Thomas "Bovall" Karlsson. Karbin sökte sig själv till KB:s division 3-lag för några veckor sedan. De båda lagen möts på lördag i en träningsmatch i Karlskoga. Karbin är då tillgänglig för spel.