2015-02-23 20:59

2015-02-23 20:59

Blom till F16-landslagsläger

FOTBOLL: Går i veckan på Bosön

Bråtens IK:s målvakt Alexandra Blom, 15, har blivit uttagen till F16/99-landslagsläger den här veckan. Hon är en av 42 kallade spelare och det här blir hennes andra flicklandslagsläger.
– Det känns jättebra, säger Alexandra Blom.

Alexandra Blom från Degerfors står till vardags i Bråtens IK F98/99. Nu är hon en av dem som ska få visa upp sig för landslagsledningen för F16. För Blom är det här andra gången då hon även var med när F15 hade landslagsläger i november.

– Kul att bli uttagen igen. Det ger en till bekräftelse att jag gjorde det bra senast, säger Alexandra Blom.

Förbundskaptenen Katarina Olsson har nu kallat 42 spelare till F16/99-landslagslägret som går på Bosön från onsdag till söndag den här veckan.

Den blågula träningstruppen kommer att inleda lägret med fystester på onsdagen. På torsdag och fredag blir det sedan träningspass innan det på lördag kommer att spelas en internmatch. Söndagen avslutas med ytterligare träningspass.

– Jag hoppas att jag kommer att göra bra ifrån mig och att jag blir kallad till nästa läger i april då det är UEFA-turnering i England. För att komma dit krävs hårt jobb, både på lägret och hemma, säger Blom.

Med på lägret kommer också Marie Svensson och Victoria Sandell Svensson att vara. Duon kommer att vikariera för förbundskaptenen Katarina Olsson från den 1 april till 30 september.

Alexandra Blom från Degerfors står till vardags i Bråtens IK F98/99. Nu är hon en av dem som ska få visa upp sig för landslagsledningen för F16. För Blom är det här andra gången då hon även var med när F15 hade landslagsläger i november.

– Kul att bli uttagen igen. Det ger en till bekräftelse att jag gjorde det bra senast, säger Alexandra Blom.

Förbundskaptenen Katarina Olsson har nu kallat 42 spelare till F16/99-landslagslägret som går på Bosön från onsdag till söndag den här veckan.

Den blågula träningstruppen kommer att inleda lägret med fystester på onsdagen. På torsdag och fredag blir det sedan träningspass innan det på lördag kommer att spelas en internmatch. Söndagen avslutas med ytterligare träningspass.

– Jag hoppas att jag kommer att göra bra ifrån mig och att jag blir kallad till nästa läger i april då det är UEFA-turnering i England. För att komma dit krävs hårt jobb, både på lägret och hemma, säger Blom.

Med på lägret kommer också Marie Svensson och Victoria Sandell Svensson att vara. Duon kommer att vikariera för förbundskaptenen Katarina Olsson från den 1 april till 30 september.