2015-02-20 17:05

2015-02-20 17:05

Debut i KB för Hedström

FOTBOLL: Spelar i träningsmatchen

KB Karlskoga spelar på lördag sin tredje träningsmatch. Då är det division 2-laget Karlslund som gästar och nya målvakten Petter Hedström kommer att debutera för KB.

KB Karlskoga har inlett försäsongen med 3–2-seger över Immetorp och uddamålsförlust borta mot ÖSK U21, 2–1. Den här lördagen blir det åter en mycket bra värdemätare då Karlslunds IF kommer till Kemab arena.

– Det ska bli en jättespännande match och väldigt intressant att igen få se hur vi står, framför allt defensivt. Karlslund spelar aggressivt och snabbt och borde kunna matcha hårt mot vårt försvar. Vi vill se att grunderna i försvaret börjar sätta sig, det såg bra ut mot ÖSK, säger KB-tränaren Fredric Zetterström.

KB har i veckan haft en del sjukdomar i truppen och avvaktar med att ta ut laget.

– Klart är i alla fall att vi ska ha med 15 spelare och att Petter Hedström kommer att stå. Han gör debut nu och det känns fantastiskt kul. Han är en väldigt bra skolad spelare och det är kul att vi har två riktigt bra målvakter som kan sporra varandra.

Noterbart är också att KB:s U-trupp på söndag spelar finalspel i hallvärmländskan.

KB Karlskoga har inlett försäsongen med 3–2-seger över Immetorp och uddamålsförlust borta mot ÖSK U21, 2–1. Den här lördagen blir det åter en mycket bra värdemätare då Karlslunds IF kommer till Kemab arena.

– Det ska bli en jättespännande match och väldigt intressant att igen få se hur vi står, framför allt defensivt. Karlslund spelar aggressivt och snabbt och borde kunna matcha hårt mot vårt försvar. Vi vill se att grunderna i försvaret börjar sätta sig, det såg bra ut mot ÖSK, säger KB-tränaren Fredric Zetterström.

KB har i veckan haft en del sjukdomar i truppen och avvaktar med att ta ut laget.

– Klart är i alla fall att vi ska ha med 15 spelare och att Petter Hedström kommer att stå. Han gör debut nu och det känns fantastiskt kul. Han är en väldigt bra skolad spelare och det är kul att vi har två riktigt bra målvakter som kan sporra varandra.

Noterbart är också att KB:s U-trupp på söndag spelar finalspel i hallvärmländskan.