2015-01-21 14:34

2015-01-21 14:34

Han blir tränare i Alkvettern

FOTBOLL: Presenterades på tisdagskvällen

Alkvetterns IK har klart med fotbollstränare till sitt division 7-lag inför till kommande säsong.

Det blir Mathias Toivonen som tar över ansvaret sedan Alkvettern den gångna säsongen, då det först inte var tänkt att klubben skulle ha något A-lag i division 7 höll i gång verksamheten utan formell tränare.

Så här skrev klubben på sin hemsida när nyheten presenterades på tisdagskvällen: ”Att hitta en bra och lämplig tränare för ett division 7-lag är inte lätt. Men AIK kan stolt presentera en tränare som sitter på mycket fotbollskunskap och är en riktig pådrivare som kommer göra mycket gott för laget. En kanonlösning enligt styrelsen som är mycket glada över att Toivonen tar sig an tränarsysslan!”

Det blir Mathias Toivonen som tar över ansvaret sedan Alkvettern den gångna säsongen, då det först inte var tänkt att klubben skulle ha något A-lag i division 7 höll i gång verksamheten utan formell tränare.

Så här skrev klubben på sin hemsida när nyheten presenterades på tisdagskvällen: ”Att hitta en bra och lämplig tränare för ett division 7-lag är inte lätt. Men AIK kan stolt presentera en tränare som sitter på mycket fotbollskunskap och är en riktig pådrivare som kommer göra mycket gott för laget. En kanonlösning enligt styrelsen som är mycket glada över att Toivonen tar sig an tränarsysslan!”