2015-01-21 16:28

2015-01-21 16:28

Dags igen för Trettonslaget

BADMINTON: Över 40 Karlskogaspelare anmälda

På lördag är det dags för motionstävlingen Trettonslaget i Stråhallen.

Karlskoga badmintonklubbs arrangemang har lockat 68 deltagare, varav 60 är män. Det är spelare från fem klubbar som finns med: Arboga, Göta, Eskilstuna, Karlskoga och Motala.

Här är alla deltagare från Karlskoga: Per Ahlkvist, Peter Andersson, Stefan Andersson, Mikael Basson, Anders Berger, Bo Ehnberg, Peter Ek, Björn Eriksson, Mikael Fahlin, Jörgen Flood, Tommy Flood, Glenn Forsman, Martin Gustavsson, Christian Handberg, Sören Herlufsén, Jörgen Hjalmarsson, Patrik Jakobsson, Jan Johansson, Johan Kahl, Tobias Karlsson, Jimmy Kindroth, Anders Kjellman, Jenna Ljung, Rafael Martinez, Clas Nord, Mikael Nord, Tomas Olsson, Fredrik Persson, Jonas Pettersson, Tomas Pettersson, Christian Rantanen, Tomas Slepicka, Johan Stening, Anders Svensson, Clas Svensson, Fredrik Svärd, Joakim Söderström, Tomas Tegnelund, Tony Tingström, Krister Wahlsten, Stefan Wennström och Björn Wistling.

Karlskoga badmintonklubbs arrangemang har lockat 68 deltagare, varav 60 är män. Det är spelare från fem klubbar som finns med: Arboga, Göta, Eskilstuna, Karlskoga och Motala.

Här är alla deltagare från Karlskoga: Per Ahlkvist, Peter Andersson, Stefan Andersson, Mikael Basson, Anders Berger, Bo Ehnberg, Peter Ek, Björn Eriksson, Mikael Fahlin, Jörgen Flood, Tommy Flood, Glenn Forsman, Martin Gustavsson, Christian Handberg, Sören Herlufsén, Jörgen Hjalmarsson, Patrik Jakobsson, Jan Johansson, Johan Kahl, Tobias Karlsson, Jimmy Kindroth, Anders Kjellman, Jenna Ljung, Rafael Martinez, Clas Nord, Mikael Nord, Tomas Olsson, Fredrik Persson, Jonas Pettersson, Tomas Pettersson, Christian Rantanen, Tomas Slepicka, Johan Stening, Anders Svensson, Clas Svensson, Fredrik Svärd, Joakim Söderström, Tomas Tegnelund, Tony Tingström, Krister Wahlsten, Stefan Wennström och Björn Wistling.