2014-12-09 21:56

2015-01-20 23:09

KB förstärker från Karlskoga SK

FOTBOLL: Truppen snart klar

På tisdagskvällen blev backen Joakim Rydh från Karlskoga SK klar för KB Karlskoga.

Rydh, som hunnit bli 30 år, har under många säsonger varit en nyckelspelare i Karlskoga SK i division 5. Nu tar han chansen i KB:s division 3-lag.

– Det känns som en stark defensiv förstärkning, säger sportchefen Thomas ”Bovall” Karlsson.

KB har även gjort klart med KIm Löfving, som redan den gångna säsongen fanns med i KB:s division 2-trupp. Det är en ung och lovande kille som den gångna helgen visade mycket bra målform när han på fyra matcher i Hallvärmländskan slog till med fem mål.

– Det lyste självförtroende om honom. Det var härligt att se hur han avslutade, säger sportchefen.

Tre platser återstår

KB har då 21 spelare klara till nästa säsong: Kim Selmer, Max Selmer, Fredrik Ahlman Berger, Jonas Iwersen, Ludvig Hallström, Mattias Persson, Henrik Sandwall, Marcus Hedlund, Oskar Högberg, Tom Selmer, Joacim Fromholdt, Andreas Hermansson, Martin Eriksson, Håkan Berg, Pontus Linder, Kim Löfving, Tobias Gunnarsson (ny från Immetorp), Niklas Johansson (ny från Immetorp), Robert Fällman (ny från Immetorp), Pontus Pettersson (ny från Lusasken) och Joakim Rydh (ny från Karlskoga SK).

Truppen ska bestå av 24 man.

KB räknar inte med anfallarna Joachim Nilsson och Alexander Hjalmarsson till nästa säsong. Även backen Andreas Gunnarsson har deklarerat att han ska lämna KB. Strömtors division 4-lag är sannolik klubbadress för Gunnarsson, med meriter från Degerfors superettantrupp.

Rydh, som hunnit bli 30 år, har under många säsonger varit en nyckelspelare i Karlskoga SK i division 5. Nu tar han chansen i KB:s division 3-lag.

– Det känns som en stark defensiv förstärkning, säger sportchefen Thomas ”Bovall” Karlsson.

KB har även gjort klart med KIm Löfving, som redan den gångna säsongen fanns med i KB:s division 2-trupp. Det är en ung och lovande kille som den gångna helgen visade mycket bra målform när han på fyra matcher i Hallvärmländskan slog till med fem mål.

– Det lyste självförtroende om honom. Det var härligt att se hur han avslutade, säger sportchefen.

Tre platser återstår

KB har då 21 spelare klara till nästa säsong: Kim Selmer, Max Selmer, Fredrik Ahlman Berger, Jonas Iwersen, Ludvig Hallström, Mattias Persson, Henrik Sandwall, Marcus Hedlund, Oskar Högberg, Tom Selmer, Joacim Fromholdt, Andreas Hermansson, Martin Eriksson, Håkan Berg, Pontus Linder, Kim Löfving, Tobias Gunnarsson (ny från Immetorp), Niklas Johansson (ny från Immetorp), Robert Fällman (ny från Immetorp), Pontus Pettersson (ny från Lusasken) och Joakim Rydh (ny från Karlskoga SK).

Truppen ska bestå av 24 man.

KB räknar inte med anfallarna Joachim Nilsson och Alexander Hjalmarsson till nästa säsong. Även backen Andreas Gunnarsson har deklarerat att han ska lämna KB. Strömtors division 4-lag är sannolik klubbadress för Gunnarsson, med meriter från Degerfors superettantrupp.