2018-01-03 15:24

2018-01-03 15:24

Två julfester kommande helg

ÅTORP

Både lördag och söndag har Brokyrkan julfestligheter.

På lördag är det Trettondagsfest och det kommer att bli musiklek julspecial. De som brukar vara med på musiklek i vanliga fall på fredagar, kommer att känna igen sig men nu med jultema förstås. Det blir även julsånger och lite klurigheter för de lite äldre barnen och vuxna. Ris a la Malta kommer att serveras.

Söndagens julfest för alla åldrar är i Hembygdsgården i Svartå. Det blir skönsång av några barn samt ett julmusikkryss som Ann-Louise Magnusson satt ihop. Hon får hjälp av Marie Tjärnbro att framföra musiken. Det blir även tårtbuffé.

På lördag är det Trettondagsfest och det kommer att bli musiklek julspecial. De som brukar vara med på musiklek i vanliga fall på fredagar, kommer att känna igen sig men nu med jultema förstås. Det blir även julsånger och lite klurigheter för de lite äldre barnen och vuxna. Ris a la Malta kommer att serveras.

Söndagens julfest för alla åldrar är i Hembygdsgården i Svartå. Det blir skönsång av några barn samt ett julmusikkryss som Ann-Louise Magnusson satt ihop. Hon får hjälp av Marie Tjärnbro att framföra musiken. Det blir även tårtbuffé.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.