2017-07-14 16:10

2017-07-14 16:10

Musikkvälli Nysund

NYSUND

Sommarens musikkvällar fortsätter i Nysunds kyrka.

Denna söndagskväll gästas kyrkan av Tanja Gustafsson och Jimmy Fahlin. De bjuder på ett lättlyssnat och stämningsfullt program alltifrån visa till schlager. Sommarmusik i ljus betyder även att kyrkorummets alla levande ljus är tända.

 

Denna söndagskväll gästas kyrkan av Tanja Gustafsson och Jimmy Fahlin. De bjuder på ett lättlyssnat och stämningsfullt program alltifrån visa till schlager. Sommarmusik i ljus betyder även att kyrkorummets alla levande ljus är tända.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.