2017-05-19 06:00

2017-05-19 06:00

The Presolar Sands på Rockbae

NÖJE

I dag, den 19 maj, intar The Presolar Sands Rockbars scen.

De skapar musik ur olika genres där melodiska och psykedeliska element, explosivt oljud och mörk häxsymbolik skapar en egen värld. De debuterade 2015 har släppt en vinyl och en EP.

Tillsammans har de spelat ihop med internationella akter som exempelvis Kikagaku Moyo och L. A Witch. The Presolar Sands har spelat runt om i Skandinavien och Europa och deltagit på festivaler som Sweden Rock Festival, Malmö Psych Fest, Copenhagen Psych Fest, Malmöfestivalen och Where's The Music.

Den 12 april gav de ut debutalbumet ”The Big Noise”.

De skapar musik ur olika genres där melodiska och psykedeliska element, explosivt oljud och mörk häxsymbolik skapar en egen värld. De debuterade 2015 har släppt en vinyl och en EP.

Tillsammans har de spelat ihop med internationella akter som exempelvis Kikagaku Moyo och L. A Witch. The Presolar Sands har spelat runt om i Skandinavien och Europa och deltagit på festivaler som Sweden Rock Festival, Malmö Psych Fest, Copenhagen Psych Fest, Malmöfestivalen och Where's The Music.

Den 12 april gav de ut debutalbumet ”The Big Noise”.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.