2017-05-19 06:00

2017-05-19 06:00

Qvintetten i Brokyrkan

ÅTORP

Kommande söndagseftermiddag kommer Qvintetten till Brokyrkan.

Temat är ”Tryggare kan ingen vara”. De kommer att bjuda på stämsång med en blandning av välkända och nya sånger. Qvintetten består av Marie Tjärnbro, Annelie Wennerström, Anders Karlsson och Andy McQuire.

Temat är ”Tryggare kan ingen vara”. De kommer att bjuda på stämsång med en blandning av välkända och nya sånger. Qvintetten består av Marie Tjärnbro, Annelie Wennerström, Anders Karlsson och Andy McQuire.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.