2016-09-20 06:00

2016-09-20 06:00

Höstsalongen innehåller 11 konstnärer från Karlskoga

KONST: Vernissage i Rackstadmuseet, Arvika, lördag 1 oktober

Värmlands konstförenings höstsalong har lördag 1 oktober vernissage i Rackstadmuseet, Arvika. 171 konstnärer lämnade in 469 verk och när juryn gjort sitt återstod 248 verk av 124 konstnärer och av dem kommer 11 från Karlskoga.

Eira Atterfors har fått med två akrylmålningar, Lena Gustavsson tre målningar i olja och Sinikka Holma en akvarell medan Dan Lekberg är representerad med tre teckningar i kol och pastell.

Solveig Norhult visar två akvareller, Christer Norrström två teckningar i oljekrita och Göran Persson tre träsnitt på plexiglas. Gertrud Samén har fått med två akvareller, Bo Sandberg två målningar och Göran Thunfelt tre oljemålningar medan Sophie Willers deltar med tre torrnålsgravyrer. Juryn bestod denna gång av konstnären och konstpedagogen Gunilla Hansson från Kungshamn.

Höstsalongen pågår till 6 november.

Eira Atterfors har fått med två akrylmålningar, Lena Gustavsson tre målningar i olja och Sinikka Holma en akvarell medan Dan Lekberg är representerad med tre teckningar i kol och pastell.

Solveig Norhult visar två akvareller, Christer Norrström två teckningar i oljekrita och Göran Persson tre träsnitt på plexiglas. Gertrud Samén har fått med två akvareller, Bo Sandberg två målningar och Göran Thunfelt tre oljemålningar medan Sophie Willers deltar med tre torrnålsgravyrer. Juryn bestod denna gång av konstnären och konstpedagogen Gunilla Hansson från Kungshamn.

Höstsalongen pågår till 6 november.