2016-09-16 19:05

2016-09-16 19:05

Tio invandraröden återges i nya boken

KARLSKOGA: Soheila ger röst åt människor som inte syns och hörs

”Många möter oss varje dag utan att ha mött någon. Osynliga för västerländska ögon kastar vi bara en blek skugga på marken. Ett ögonblick känner de ett svagt stråk av obehag när de möter oss. Ögonblicket efter är vi glömda och solen lyser åter på deras väg”.

De orden av Soheila Fors är hämtade från förordet i hennes nya bok Bakom varje fönster bor ett hjärta (Libris) som lanserades under fredagseftermiddagen. Det var gott om människor som mött upp på Gastro för att vara med om boksläppet. Elisabeth Svantesson, talesperson för Moderaterna i arbetsmarknads- och integrationsfrågor, var en av gästerna, Jesper Söder en annan. Jesper Söder har nyss kommit ut med boken När världen tittar bort där han berättar om hur han stred mot IS i Syrien och Irak.

– Jag ska snart tillbaka, säger Jesper Söder.

Elisabeth Svantesson slår fast att alla har ett val men få har som Soheila Fors valt att leva för att andra ska få det bättre.

– Soheila har räddat liv. Hon får betala ett högt pris men hon gör verkligen stor skillnad för enskilda människor, säger Elisabeth Svantesson.

De orden av Soheila Fors är hämtade från förordet i hennes nya bok Bakom varje fönster bor ett hjärta (Libris) som lanserades under fredagseftermiddagen. Det var gott om människor som mött upp på Gastro för att vara med om boksläppet. Elisabeth Svantesson, talesperson för Moderaterna i arbetsmarknads- och integrationsfrågor, var en av gästerna, Jesper Söder en annan. Jesper Söder har nyss kommit ut med boken När världen tittar bort där han berättar om hur han stred mot IS i Syrien och Irak.

– Jag ska snart tillbaka, säger Jesper Söder.

Elisabeth Svantesson slår fast att alla har ett val men få har som Soheila Fors valt att leva för att andra ska få det bättre.

– Soheila har räddat liv. Hon får betala ett högt pris men hon gör verkligen stor skillnad för enskilda människor, säger Elisabeth Svantesson.