2016-09-08 08:26

2016-09-08 08:27

Måleri, teckning och grafik

KONST: Gertrud Samén ställer ut

Gertrud Samén har bjudits in av Kils konstförening att ställa ut i Galleri Runnevålen. Hon ska visa ett 30-tal verk och det handlar om måleri, teckning och grafik.

Vernissage lördag 10 september och utställningen pågår till 25 september. ”Det är alltid roligt att bli inbjuden”, säger Gertrud Samén och berättar att hon delar lokalen med glaskonstnären Per Ekstrand.

Gertrud Samén deltar även i Konst runt Möckeln som pågår från fredag 23 september till söndag 25 september. Den helgen håller hon till i den lilla röda stuga som ligger i anslutning till den tillfälliga läktare som byggdes för Lysets sommarspel Rasmus på luffen. ”Jag ska även då visa måleri, teckning och grafik”, säger Gertrud Samén.

Vernissage lördag 10 september och utställningen pågår till 25 september. ”Det är alltid roligt att bli inbjuden”, säger Gertrud Samén och berättar att hon delar lokalen med glaskonstnären Per Ekstrand.

Gertrud Samén deltar även i Konst runt Möckeln som pågår från fredag 23 september till söndag 25 september. Den helgen håller hon till i den lilla röda stuga som ligger i anslutning till den tillfälliga läktare som byggdes för Lysets sommarspel Rasmus på luffen. ”Jag ska även då visa måleri, teckning och grafik”, säger Gertrud Samén.