2016-04-11 06:00

2016-04-11 13:08

Rock 'n' roll med musikkåren

DEGERFORS: Konserten lockade både gammal och ung

Degerfors musikkår och No Hesitation Music bjöd på en blandad repertoar i Folkets hus.
– Det blir inga vårsånger, det är en rockkonsert för hela slanten, säger Håkan Landgren.

I gårdagens konsert mötte Degerfors musikkår rockbandet No Hesitation Music. Efter en pampig inledning med Strauss Also Sprach Zarathustra följde lite tekniska problem men sen var det verkligen rock för hela slanten, precis som utlovats.

No Hesitation Music har funnits i nära sex år och bandet består i dag av trummisen David Yngve, basisten Sebastian Steen Larsson, gitarristen Joakim Bäckman, sångarna Mattias Eriksson samt Anna och Ida Yngve, och Martin Eriksson på saxofon. De bjöd bland annat på Let Me Entertain You av Robbie Williams och Ida Yngve sjöng Rather Be av Clean Bandit och Jess Glynne.

Andra låtar som publiken fick njuta av var Ted Gärdestads Satellit och musik från tv-serien Game Of Thrones.

 

I gårdagens konsert mötte Degerfors musikkår rockbandet No Hesitation Music. Efter en pampig inledning med Strauss Also Sprach Zarathustra följde lite tekniska problem men sen var det verkligen rock för hela slanten, precis som utlovats.

No Hesitation Music har funnits i nära sex år och bandet består i dag av trummisen David Yngve, basisten Sebastian Steen Larsson, gitarristen Joakim Bäckman, sångarna Mattias Eriksson samt Anna och Ida Yngve, och Martin Eriksson på saxofon. De bjöd bland annat på Let Me Entertain You av Robbie Williams och Ida Yngve sjöng Rather Be av Clean Bandit och Jess Glynne.

Andra låtar som publiken fick njuta av var Ted Gärdestads Satellit och musik från tv-serien Game Of Thrones.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.