2016-01-03 19:12

2016-01-03 19:12

"Mitt största bokprojekt"

BOK: Anders Jacobsson berättar om två år av njutning

Anders Jacobsson kommer inom kort att avsluta sitt största bokprojekt någonsin. Han kallar bokprojektet, som kan resultera i en eller flera böcker, Mica och berättar att Lars Karlsson eller Mr Trolldoom ska stå för formgivningen.

– Jag har varit författare i över 32 år och snart publicerat 160 böcker, skriver Anders Jacobsson på sin Facebooksida.

De flesta böckerna har han skrivit tillsammans med sin kusin Sören Olsson. Men inte alla. De två första Suneböckerna skrev Anders Jacobsson på egen hand och hösten 2010 kom hans roman Alla mina andetag bär ditt namn och 2014 påbörjades bokserien om den tioårige pojken Kip Jansson där tre titlar hittills getts ut.

– I dagarna kommer jag att avsluta mitt största bokprojekt någonsin. Mica. Det är någonting ni aldrig någonsin läst från mig, fortsätter Anders Jacobsson och avslöjar att Micaprojektet inneburit två år av underbar njutning.

När Anders Jacobsson häromdagen berättade om sitt nya projekt hade han fem långa kapitel kvar att skriva och han gissade att han skulle vara klar inom kort. Han berättade också att boken eller böckerna ska formges av hans vän Lars Karlsson på Trolldoom i Örebro.

Det kan i sammanhanget nämnas att Lars Karlsson eller Trolldoom ska ha en utställning i Wadköping nu till sommaren eftersom företaget Trolldoom firar tioårsjubileum.

Tidningen har sökt Anders Jacobsson för att höra mer om Micaprojektet utan att lyckas få kontakt. De uppgifter som återgetts kommer från Anders Jacobssons Facebooksida.

– Jag har varit författare i över 32 år och snart publicerat 160 böcker, skriver Anders Jacobsson på sin Facebooksida.

De flesta böckerna har han skrivit tillsammans med sin kusin Sören Olsson. Men inte alla. De två första Suneböckerna skrev Anders Jacobsson på egen hand och hösten 2010 kom hans roman Alla mina andetag bär ditt namn och 2014 påbörjades bokserien om den tioårige pojken Kip Jansson där tre titlar hittills getts ut.

– I dagarna kommer jag att avsluta mitt största bokprojekt någonsin. Mica. Det är någonting ni aldrig någonsin läst från mig, fortsätter Anders Jacobsson och avslöjar att Micaprojektet inneburit två år av underbar njutning.

När Anders Jacobsson häromdagen berättade om sitt nya projekt hade han fem långa kapitel kvar att skriva och han gissade att han skulle vara klar inom kort. Han berättade också att boken eller böckerna ska formges av hans vän Lars Karlsson på Trolldoom i Örebro.

Det kan i sammanhanget nämnas att Lars Karlsson eller Trolldoom ska ha en utställning i Wadköping nu till sommaren eftersom företaget Trolldoom firar tioårsjubileum.

Tidningen har sökt Anders Jacobsson för att höra mer om Micaprojektet utan att lyckas få kontakt. De uppgifter som återgetts kommer från Anders Jacobssons Facebooksida.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.