2015-10-16 14:51

2015-10-16 14:51

Författarbesök på Biblioteket

KARLSKOGA

I dag, lördag, besöker författaren Tommy Deogan biblioteket.

Han kommer att berätta om sin brokiga uppväxt med våld, droger och vägen ut. Han förlorade sin bror i det brutala supportervåldet, något som nästan knäckte honom.

Huliganism och supporterbråk är ett aktuellt samtalsämne och därför har Tommy Deogan blivit inbjuden för att dela med sig av sina erfarenheter. Föreläsningen är ett samarbete i projektet Länsmatchen som drivs av SISU Idrottsutbildarna och biblioteken i Örebro län.

Han kommer att berätta om sin brokiga uppväxt med våld, droger och vägen ut. Han förlorade sin bror i det brutala supportervåldet, något som nästan knäckte honom.

Huliganism och supporterbråk är ett aktuellt samtalsämne och därför har Tommy Deogan blivit inbjuden för att dela med sig av sina erfarenheter. Föreläsningen är ett samarbete i projektet Länsmatchen som drivs av SISU Idrottsutbildarna och biblioteken i Örebro län.