2015-02-03 14:57

2015-02-03 14:57

Körsång och musiklek

ÅTORP

På fredag startar musiklek i Brokyrkan, Åtorp igen. Man kommer att sjunga , fika och leka tillsammans.

På lördag blir det kördag i Brokyrkan, då trettiotalet sångare övar under ledning av Maria Gustin-Bergström som har en fantastisk förmåga att skriva sånger med innehållsrika texter och fina melodier. Hon kommer att lära ut några av sina sånger som är en blandning av svensk folkmusik, jazz, visa och psalm.

På kvällen hålls en konsert i Brokyrkan där kören tillsammans med Maria och hennes musiker deltar. Efteråt blir det servering.

På lördag blir det kördag i Brokyrkan, då trettiotalet sångare övar under ledning av Maria Gustin-Bergström som har en fantastisk förmåga att skriva sånger med innehållsrika texter och fina melodier. Hon kommer att lära ut några av sina sånger som är en blandning av svensk folkmusik, jazz, visa och psalm.

På kvällen hålls en konsert i Brokyrkan där kören tillsammans med Maria och hennes musiker deltar. Efteråt blir det servering.