2018-10-11 06:00

2018-10-11 09:23

Minnesbilder på Musikcafé

MUSIK: Schlagers och händelser från 1968

Kyrktuppen berättar om Degerfors förr och nu och året 1968 var temat vid tisdagens Musikcafé i Degerfors församlingshem. Tillsammans med kända schlagers och händelser från 1968 kunde kyrkomusiker Yvonne Österlind och Lars Markusson med kyrktuppens minne visa minnesbilder ur historien för en stor skara besökare.

Kyrktuppen berättar om Degerfors förr och nu och året 1968 var temat vid tisdagens Musikcafé i Degerfors församlingshem. Tillsammans med kända schlagers och händelser från 1968 kunde kyrkomusiker Yvonne Österlind och Lars Markusson med kyrktuppens minne visa minnesbilder ur historien för en stor skara besökare.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.