2018-09-14 06:00

2018-09-14 06:00

Dagledigträff i Kedjeåsgården

KEDJEÅSEN: Sång, musik och roliga historier

10 september arrangerade Nolsokna byalag dagledigträff i Kedjeåsgården.

Strömtorparna var gäster och bjöd på ett blandat program med både allsång och roliga historier. Foto: Jan Sjögren

Strömtorparna var gäster och bjöd på ett blandat program med både allsång och roliga historier. Foto: Jan Sjögren

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.