2018-07-04 06:00

2018-07-04 06:00

Hyttdag med underhållning

GRANBERGSDAL

Den 1 juli var det dags för årets Hyttdag med hyttlopp i Granbergsdal.

Fruntimmerz från Nora samt Erik och Malin Näsman stod för den musikaliska underhållningen. Uppe och nere i hyttan var det utställning och man kunde även gå på guidad tur. Kaffestugan var öppen och hade bullat upp lite extra.

Fruntimmerz från Nora samt Erik och Malin Näsman stod för den musikaliska underhållningen. Uppe och nere i hyttan var det utställning och man kunde även gå på guidad tur. Kaffestugan var öppen och hade bullat upp lite extra.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.