2018-06-15 06:00

2018-06-15 06:00

Korpens valfria cykeltur

RESULTAT

Den 22 maj arrangerade Korpen sin valfria cykeltur.

Följande deltagare vann på utlottningen: 1) Hilde Karlsson, 2) Kristina Johansson.

Nu tar den valfria cykelturen en paus och startar åter den 31 juli.

Följande deltagare vann på utlottningen: 1) Hilde Karlsson, 2) Kristina Johansson.

Nu tar den valfria cykelturen en paus och startar åter den 31 juli.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.