2018-06-12 06:00

2018-06-12 06:00

Lemabälgarna i Knutsbol

MUSIK

Lemabälgarna är traditionsenligt först ut i sommarens musikunderhållning vid hembygdsgården i Knutsbol nu på söndag.

Deltagarna var från början spelkompisar vid Kulturskolan och bildade senare en dragspelsgrupp. De spelar allt från traditionsenlig dragspelsmusik till populärmusik och klassiskt. Foto: Birgitta Hultman

Deltagarna var från början spelkompisar vid Kulturskolan och bildade senare en dragspelsgrupp. De spelar allt från traditionsenlig dragspelsmusik till populärmusik och klassiskt. Foto: Birgitta Hultman

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.