2018-05-30 06:00

2018-05-30 06:00

Bruksprov vid Fårfallet

RESULTAT

Sju ekipage kom till start när Karlskoga Brukshundklubb arrangerade bruksprov i lägre klass och högre klass spår den 27 maj.

Lägre klass, 6 ekipage, 3 bröt: 1) Mighty Duck's Joyfulness, golden retriever, Susanne Thörnberg, Tibro BK, 522 poäng, uppflyttad, 2) Fuerza's Metz, schäfer, Bengt-Olov Andersson, Karlskoga BHK, 440.5 poäng, uppflyttad, 3) Blue Alert's Krakel Spektakel, aussie, Lotta Ollander, Örebro BK, 425,5 poäng, godkänd.

Högre klass, 1 ekipage: 1) Busligans Foxy Brown, kelpie, Ulla Andrea, Mariestads BHK, 506,25 poäng, uppflyttad.

Lägre klass, 6 ekipage, 3 bröt: 1) Mighty Duck's Joyfulness, golden retriever, Susanne Thörnberg, Tibro BK, 522 poäng, uppflyttad, 2) Fuerza's Metz, schäfer, Bengt-Olov Andersson, Karlskoga BHK, 440.5 poäng, uppflyttad, 3) Blue Alert's Krakel Spektakel, aussie, Lotta Ollander, Örebro BK, 425,5 poäng, godkänd.

Högre klass, 1 ekipage: 1) Busligans Foxy Brown, kelpie, Ulla Andrea, Mariestads BHK, 506,25 poäng, uppflyttad.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.