2018-05-18 06:00

2018-05-18 06:00

Underhållning på Solbringen

MUSIK

Den 15 maj fick SPF Seniorerna och Solbringen besök av Lars Bergström och Christina Persson från Kristinehamn.

De uppträder ofta på olika seniorboenden och denna eftermiddag avslutades underhållningen med Värmlandsvisan.

De uppträder ofta på olika seniorboenden och denna eftermiddag avslutades underhållningen med Värmlandsvisan.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.