2018-04-14 06:00

2018-04-14 06:00

Blåsippor och tipspromenad

NATUR

Kommande torsdag kan man gå en tipspromenad för både vuxna och barn.

Det är STF Karlskoga Degerfors som arrangerar vid Rönningshyttan i blåsippetider. Det blir en vandring på ungefär två kilometer på STF-slingan. Vem av deltagarna kommer att hitta den första blåsippan?

Det är STF Karlskoga Degerfors som arrangerar vid Rönningshyttan i blåsippetider. Det blir en vandring på ungefär två kilometer på STF-slingan. Vem av deltagarna kommer att hitta den första blåsippan?

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.