2018-03-14 06:00

2018-03-14 07:53

Vetartävlingi Källaren

TÄVLING

PRO Örebro läns västra föreningar har hållit den årliga uttagningstävlingen till PRO's Vetaretävling. Tävlingen hölls i Källaren i Folkets hus och i år var det fyra deltagande lag, två från Degerfors och två från Karlskoga Centrala. Tävlingen leddes av Elmer Borg. I år vann Karlskoga Centrala lag 1. Nästa steg blir distriktsfinal därefter regionfinal och avslutningsvis riksfinal.

PRO Örebro läns västra föreningar har hållit den årliga uttagningstävlingen till PRO's Vetaretävling. Tävlingen hölls i Källaren i Folkets hus och i år var det fyra deltagande lag, två från Degerfors och två från Karlskoga Centrala. Tävlingen leddes av Elmer Borg. I år vann Karlskoga Centrala lag 1. Nästa steg blir distriktsfinal därefter regionfinal och avslutningsvis riksfinal.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.