2018-03-13 06:00

2018-03-13 06:00

Vallaträff i kyrkan

HISTORIA

I morgon onsdag, är det dags för mars månads Vallaträff.

Hasse Qvick från Hembygdsföreningen kommer att visa bilder och berätta om gamla hus i Degerfors. Fika avslutar det hela.

Hasse Qvick från Hembygdsföreningen kommer att visa bilder och berätta om gamla hus i Degerfors. Fika avslutar det hela.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.