2018-03-13 06:00

2018-03-13 07:54

Ingen fisk på pimpeltävling

PIMPEL

Den 10 mars arrangerade Nolsokna byalag i Kedjeåsen en pimpeltävling på sjön Immen. Deltagarna var förväntansfulla till fisket men tyvärr visade det sig att just under dessa timmar så höll sig fiskarna borta. Enligt byalaget så kommer det att anordnas ett vårfiske där man hoppas på bättre tur. Foto: Jan Sjögren

Den 10 mars arrangerade Nolsokna byalag i Kedjeåsen en pimpeltävling på sjön Immen. Deltagarna var förväntansfulla till fisket men tyvärr visade det sig att just under dessa timmar så höll sig fiskarna borta. Enligt byalaget så kommer det att anordnas ett vårfiske där man hoppas på bättre tur. Foto: Jan Sjögren

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.