2018-01-10 06:00

2018-01-10 06:00

Festlokal

HEMBYGDSBILDEN

Villa Christineborg i Karlskoga uppfördes i början av 1900-talet av J Liedberg, som ägde Centralhotellet.

Han byggde det för att bland annat få tillgång till en stor festlokal. Han uppkallade huset efter sin hustru Christine, som på den här bilden står vid fontänen. Foto från Karlskoga Bergslags Hembygdsförening

Han byggde det för att bland annat få tillgång till en stor festlokal. Han uppkallade huset efter sin hustru Christine, som på den här bilden står vid fontänen. Foto från Karlskoga Bergslags Hembygdsförening

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.