2017-12-05 11:18

2017-12-05 11:18

Kura Skymning avslutar höstsäsongen

KARLSKOGA

I morgon torsdag, blir det en lugn och avslappnad kväll med julstämning på Café Smakbiten.

Det är säsongens sista Kura Skymning och gäster är Malin och Erik Näsman. Torbjörn Karlsson, en av arrangörerna, tycker att duon är något av det bästa vi har i sta'n och de behärskar det mesta från 60-talspop till lugna ballader.

Mycket ljus och värme, julsmörgås och bra underhållning utlovas. Torbjörn Karlsson hoppas att gästerna kommer att kunna stänga ute den begynnande julstressen för en stund och njuta av musik och sång.

Det är säsongens sista Kura Skymning och gäster är Malin och Erik Näsman. Torbjörn Karlsson, en av arrangörerna, tycker att duon är något av det bästa vi har i sta'n och de behärskar det mesta från 60-talspop till lugna ballader.

Mycket ljus och värme, julsmörgås och bra underhållning utlovas. Torbjörn Karlsson hoppas att gästerna kommer att kunna stänga ute den begynnande julstressen för en stund och njuta av musik och sång.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.