2017-06-14 09:59

2017-06-14 09:59

Försommarfest hos församlingen

DEGERFORS

Degerfors-Nysunds församling inbjuder varje år boende på Väster- och Letälvsgården till försommarfester.

Under måndagen gästade boende, anhöriga och personal församlingshemmet. Förutom sill och färskpotatis fick gästerna lyssna till skönsång av Dorthe Rasch och kantor Yvonne Österlind. Bilden visar nöjda gästerna Hans Öhman och Börje Eriksson.

Under måndagen gästade boende, anhöriga och personal församlingshemmet. Förutom sill och färskpotatis fick gästerna lyssna till skönsång av Dorthe Rasch och kantor Yvonne Österlind. Bilden visar nöjda gästerna Hans Öhman och Börje Eriksson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.