2016-04-23 06:00

2016-04-23 06:00

Marken, dans och barnteater

DEGERFORS: Planerar familjedag

Ängebäcks BK vill anordna en familjedag och söker därför bidrag.

Ängebäcks BK avser att arrangera familjedag i parken under två dagar, sista helgen i maj.

Av den anledningen söker de nu bidrag hos Degerfors kommun till aktiviteter för barn, så som barnteater, clown, trollkarl, karusell och annat. Klart är att det blir marken och loppis och att det på kvällen den 28 maj blir gammeldans till Stanley Granström och Ingvar Carlsson, som var med och grundade Sten & Stanley respektive Sven-Ingvars.

Ängebäcks BK, som har sin klubbstuga nära parken, tycker att parken används för lite och de vill genom det här arrangemanget får ut degerforsarna till en trevlig, ihågkommen helg i parken.

Ängebäcks BK avser att arrangera familjedag i parken under två dagar, sista helgen i maj.

Av den anledningen söker de nu bidrag hos Degerfors kommun till aktiviteter för barn, så som barnteater, clown, trollkarl, karusell och annat. Klart är att det blir marken och loppis och att det på kvällen den 28 maj blir gammeldans till Stanley Granström och Ingvar Carlsson, som var med och grundade Sten & Stanley respektive Sven-Ingvars.

Ängebäcks BK, som har sin klubbstuga nära parken, tycker att parken används för lite och de vill genom det här arrangemanget får ut degerforsarna till en trevlig, ihågkommen helg i parken.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.