2016-03-30 10:39

2016-03-30 10:39

Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra spelar i Ölme

ÖLME

Kristinehamn. Kommande lördag gästas föreningen Kristinehamn Blues av niomannabandet Kjell Gustavsson Rhythm & Blues Orchestra. De spelar på Loftet vid Ölmes Diversehandel & Café och på plats som lead-sångare återfinns det forne Kristinehamnaren Göran Böving.

2008 samlade Kjell Gustavsson ihop några av Sveriges bästa rhythm & bluesmusiker för att spela in sitt första soloalbum. Bandet har sedan fortsatt att spela på festivaler och klubbar runt om i Sverige och Europa. Musikerna har tidigare spelat tillsammans med en mängd olika artister som till exempel Peps Persson, Billy Bremner, Junior Watson, Ulf Lundell och Jerry Williams.

2008 samlade Kjell Gustavsson ihop några av Sveriges bästa rhythm & bluesmusiker för att spela in sitt första soloalbum. Bandet har sedan fortsatt att spela på festivaler och klubbar runt om i Sverige och Europa. Musikerna har tidigare spelat tillsammans med en mängd olika artister som till exempel Peps Persson, Billy Bremner, Junior Watson, Ulf Lundell och Jerry Williams.