2016-03-17 10:29

2016-03-17 10:31

Hela världen-dag med musik

ÅTORP

På lördag är det Hela världen-dagen i Åtorp. För allas rätt till mat är temat för årets fasteaktion inom Svenska kyrkan. Det blir brotull under förmiddagen samt bröd- och tuppförsäljning på torget. Självklart blir det även lotteri.

På eftermiddagen blir det Musikalisk timme med Nysund gent Quartet i Nysunds kyrka. Det efterföljs av samkväm i församlingshemmet.

På eftermiddagen blir det Musikalisk timme med Nysund gent Quartet i Nysunds kyrka. Det efterföljs av samkväm i församlingshemmet.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.