2016-03-10 06:00

2016-03-10 06:00

Musikminnen med Opalkören

MUSIKMINNEN MED OPALKÖREN

Degerfors. Många musikminnen med Siw Malmkvist låtar fyllde tisdagens Musikkafé i församlingshemmet. Besökarnas inlevelse blev så stark att Evert Taubes vals Kom i min famn, lockade dansanta att ta ut svängarna. Opalkören underhöll med Malena Karlsson vid pianot. Foto: Privat

Degerfors. Många musikminnen med Siw Malmkvist låtar fyllde tisdagens Musikkafé i församlingshemmet. Besökarnas inlevelse blev så stark att Evert Taubes vals Kom i min famn, lockade dansanta att ta ut svängarna. Opalkören underhöll med Malena Karlsson vid pianot. Foto: Privat

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.