2016-03-09 06:00

2016-03-09 10:24

Klassträffar från Sandviksskolan

KLASSTRÄFF FRÅN SANDVIKSSKOLAN 1959

Karlskoga. 1959 var det året som klass 6A i Sandviksskolan gick ur sjätte klass med Sara Sundsten som lärare. De hade inga mobiler, men respekt för lärare och Ragnar Kling som då var rektor.

Nu har de haft klassträff, den fjärde. Ingrid Johansson, rektor i Sandviksskolan, välkomnade de före detta eleverna och de fick tillträde till sitt gamla klassrum. Många minnen dök upp och alla var glada över att återse varandra och klassrummet.

Av 32 elever kunde 19 närvara. Det blev ett besök hos klasskamraten Mats Silverstam i hans musikbutik. Sen blev det en lång fika i stadens centrum och ett pubbesök på kvällen.

Karlskoga. 1959 var det året som klass 6A i Sandviksskolan gick ur sjätte klass med Sara Sundsten som lärare. De hade inga mobiler, men respekt för lärare och Ragnar Kling som då var rektor.

Nu har de haft klassträff, den fjärde. Ingrid Johansson, rektor i Sandviksskolan, välkomnade de före detta eleverna och de fick tillträde till sitt gamla klassrum. Många minnen dök upp och alla var glada över att återse varandra och klassrummet.

Av 32 elever kunde 19 närvara. Det blev ett besök hos klasskamraten Mats Silverstam i hans musikbutik. Sen blev det en lång fika i stadens centrum och ett pubbesök på kvällen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.