2016-01-29 15:37

2016-01-29 15:37

Ljusmässa

DEGERFORS

Ljusmässa firas i Degerfors kyrka på söndagskvällen.

Kyndelsmässodagen avslutar jultiden vilket märks i att alla levande ljus är tända. Ungdomsgruppen och konfirmander framför dramat ”Jag är världens ljus”. Kör för alla under Yvonne Österlinds ledning deltar med sånger i dramat.

Kyndelsmässodagen avslutar jultiden vilket märks i att alla levande ljus är tända. Ungdomsgruppen och konfirmander framför dramat ”Jag är världens ljus”. Kör för alla under Yvonne Österlinds ledning deltar med sånger i dramat.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.