2016-01-08 14:44

2016-01-08 14:44

Upptaktsmässa i kyrkan

DEGERFORS/KARLSKOGA

Årets Upptaktsmässa för Svenska kyrkan i Degerfors-Nysunds församling, på söndag, får en bredare prägel än tidigare år.

Hans Ulfvenbrand, domprost i Stockholm, predikar. Under andra delen av 1970-talet var han präst i Karlskoga och präglade tillsammans med nuvarande kyrkoherden i Degerfors, kyrkolivet i Karlskoga församling. Eva Engman deltar med solosång. Mässan är gemensam med Karlskoga och dagen avslutas med samkväm i församlingshemmet.

Hans Ulfvenbrand, domprost i Stockholm, predikar. Under andra delen av 1970-talet var han präst i Karlskoga och präglade tillsammans med nuvarande kyrkoherden i Degerfors, kyrkolivet i Karlskoga församling. Eva Engman deltar med solosång. Mässan är gemensam med Karlskoga och dagen avslutas med samkväm i församlingshemmet.